15 Mayıs 2012 Salı

Her ay farklı kızlarla görüş flört önerileri


Flört önerileri
Kadınlar Konusunda Nasıl Daha Başarılı Olabileceğini Bire Bir Açıklamaları Ve Örnekleriyle Anlatan bir kitaptan bahsedeceğiz. (Zengin Ya Da Yakışıklı Olmana Gerek Yok)
Her ay farklı kızlarla görüş flört önerileri
Her Ay Farklı Kızlarla Görüş” adlı eKitabımı okuduğunda, bir kadınla tanışma aşamasından ilişkiye ya da yatak odasına kadar olan bütün aşamaları nasıl kolaylıkla geçeceğini öğreneceksin.
Kadınlar konusunda daha fazla başarı elde etmek istediğini biliyorum.
Ama öncelikle sana bazı sorularım olacak:
Hoşlandığın bir kızla dışarıda buluştun ve onunla öpüşmek istiyorsun. Fakat bir hata yaparak işleri berbat etmek istemiyorsun değil mi?
Yakışıklı, genç, zengin ya da uzun boylu olmadığın için özgüvenin mi azalıyor? Güzel kızların seninle ilgilenmeyeceğini mi düşünüyorsun?
Flört hakkında detaylı bilgi için http://eskisevgiliyigerikazanma.blogspot.com/  yada www.kadintavlamak.com

Çekici bir kadının yanındayken heyecandan donup kalıyor ve ne diyeceğini bilemiyor musun?


Heray farklı kızlarla görüş
Konu flört ve ilişkiler olduğunda bütün gücün kadınlarda mı olduğunu düşünüyorsun? Kararları hep kadınlar mı veriyor? Kendinin çok az bir güce mi sahip olduğunu düşünüyorsun?
Bir kızın seninle ilgilenip ilgilenmediğini tam olarak nasıl anlayacağından emin değil misin?
Yeni kızlarla görüşmeye başlamadan önce kızlar hakkında öğrenebileceğin şeylerin pek çoğunu öğrenmek mi istiyorsun?
Kendi içindeki arzular yüzünden hiç utanç duydun mu? Eğer kadınlar aklından geçenleri öğrenirlerse seni itici bulacaklarını mı düşünüyorsun?
Hayatının bu alanında kendine güveninin olmadığını başkalarına itiraf etme düşüncesinden nefret mi ediyorsun? Bu sorunu kendi başına mı çözmek istiyorsun?
Kadınlar sana surat yaptıklarında ya da kızdıklarında heyecanlanıyor musun? Ne yapacağını bilemez bir hale mi geliyorsun?
Harika bir kadınla tanışmak ister miydin? Arızalı olmayan bir kadın… Muhteşem bir ilişki, harika bir cinsel hayat ve harika bir duygusal bağ… Bütün bunları o özel kadınla paylaşmak istemez miydin? Ama böyle bir kadının var olması imkansız gibi mi geliyor? Daha da kötüsü, öyle bir kadın var olsa bile SENİNLE ilgilenmez diye mi düşünüyorsun?
Pes etmek mi üzeresin? Hiçbir şey işe yaramıyor ve sen vazgeçmek mi üzeresin?
Çok güzel ve kaliteli kadınlarla başa çıkıp çıkamayacağın konusunda tereddütlerin mi var?
Daha genç ya da daha çekici kadınlarla görüşmek ister miydin? Ama bunu nasıl yapacağın konusunda hiçbir fikrin yok mu?
Ya da kadınlar konusunda zaten belli bir başarıya sahipsin ve bu başarını arttırıp çok daha güzel kadınlarla mı görüşmek istiyorsun?
Eğer yukarıdaki sorulardan herhangi birine “EVET!” cevabını verdiysen sana önemli haberlerim var.
Yalnız DEĞİLSİN. Aynı şeyleri ben de yaşadım.


Asıl soru şu:
Başarılı olabilmek için tam olarak ne yapman ve ne söylemen gerektiğini biliyor musun?
Yoksa karşına çıkan bütün fırsatların elinden kaçıp gitmesine izin mi vereceksin?
Fırsatların kaçmasına izin verirsen, hayatın boyunca yaşayabileceğin güzel maceraların hiçbirinin gerçekleşmeyeceğini bilmelisin.
Fırsatların Kaçmasına İzin Verme, Kitabı ŞİMDİ OKU
İşte bu yüzden, şimdi harekete geç!
Erteleme.
Heray farklı kızlarla görüş kitabı indir ve kadınlar konusunda harika başarılar elde et!
Aşağıdaki tuşa tıkladığında, XTicaret’in güvenli alışveriş sayfasına yönlendirileceksin. (Sipariş için sadece geçerli bir kredi kartı kullanman yeterli)
Daha fazla kadınla tanışmana ve görüşmene içtenlikle yardımcı olmak istiyorum.
Arkadaşın,
Gökhan X
NOT: Bir gün aradığın bütün özelliklere sahip bir kadınla tanışacaksın. Ve harika bir kadın olduğu için muhtemelen sana sadece tek bir şans verecek. Bu durumla karşılaştığında onu elde edebilmek için TAM OLARAK ne yapman gerektiğini bilmek istiyor musun? Eğer bunu bilmek istiyorsan bu kitabı ŞİMDİ almalısın…onunla tanışmadan önce. Eğer gerçekten çok hoşuna giden bir kız konusunda daha önce İŞLERİ BERBAT ETTİYSEN, nedenini açıklamama gerek yok. Bu kitabı şimdi kap…o özel kadınla tanıştığında bunu yaptığın için kendine teşekkür edeceksin. %100 para iade garantisini hatırla.
Aşağıya tıkla ve siparişini şimdi ver.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kadın tavlama sanatı